FAQFAQ   SearchSearch   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister   ProfileProfile    Log inLog in   RSS Feed

Problem connecting my Sony Ericsson to Salling

 
Post new topic   Reply to topic    Salling Software Forums Forum Index -> Windows/Bluetooth blues?
View previous topic :: View next topic  
Author Message
vitycent
Newbie


Joined: 31 May 2007
Posts: 2

PostPosted: Thu May 31, 2007 3:41 am    Post subject: Problem connecting my Sony Ericsson to Salling Reply with quote

Hey there i have been looking through the forums here for the past few hours, and see others have had the same problem as me. I have a Sony Ericsson w800i and i'm using the bluesoleil stack. when i connect my phone to the pc using bluesoleil it works fine, i can even use the remote program that comes with the phone. However, i can't seem to get salling to work. What am i doing wrong? I load up Bluesoleil, and let it find my phone, then i refresh the services. Next i load up Salling on my pc, and run Salling on my phone. When i try to connect my phone using salling i keep getting "Salling Clicker does not appear to be launched on the computer." Also, when i check salling under "About" "Support Imformation" it says:

Bluesoleil Bluetooth (2,2,0,0): No device present.
Execution Mode: Elevated.
Bonjour: Enabled.
Back to top
View user's profile Send private message
salling
Site Admin


Joined: 27 Jul 2004
Posts: 7498
Location: Stockholm, Sweden

PostPosted: Thu May 31, 2007 4:26 am    Post subject: Re: Problem connecting my Sony Ericsson to Salling Reply with quote

I know this sounds a bit silly, as we're listing a kind of version in the support information section you're quoting. But what version (customer-visible version number) is your BlueSoleil stack?

Best.
--
Jonas

[quote="vitycent"]Hey there i have been looking through the forums here for the past few hours, and see others have had the same problem as me. I have a Sony Ericsson w800i and i'm using the bluesoleil stack. when i connect my phone to the pc using bluesoleil it works fine, i can even use the remote program that comes with the phone. However, i can't seem to get salling to work. What am i doing wrong? I load up Bluesoleil, and let it find my phone, then i refresh the services. Next i load up Salling on my pc, and run Salling on my phone. When i try to connect my phone using salling i keep getting "Salling Clicker does not appear to be launched on the computer." Also, when i check salling under "About" "Support Imformation" it says:

Bluesoleil Bluetooth (2,2,0,0): No device present.
Execution Mode: Elevated.
Bonjour: Enabled.[/quote]
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
vitycent
Newbie


Joined: 31 May 2007
Posts: 2

PostPosted: Thu May 31, 2007 4:59 am    Post subject: Reply with quote

Well it says Product version is: 3.0.0.0
Stack version:05.04.07.20050610

Also, my brother has the w810i that i just tested and doesn't seem to work either, still getting the same msg "Salling Clicker does not appear to be launched on the computer."
Back to top
View user's profile Send private message
salling
Site Admin


Joined: 27 Jul 2004
Posts: 7498
Location: Stockholm, Sweden

PostPosted: Thu May 31, 2007 10:08 am    Post subject: Reply with quote

So this is under Vista? The version number you're indicating looks weird/unusual. (Did you get this stack from a legit source?)

Please see this:

http://www.salling.com/forums/viewtopic.php?t=5563
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Salling Software Forums Forum Index -> Windows/Bluetooth blues? All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group